Over mij

Mijn naam is Mariska Mijnsbergen. Ik ben moeder van twee heerlijke, hoog gevoelige jongens. Zelf ben ik ook hoog gevoelig.

Als kindercoach ga ik uit van mijn eigen kwaliteiten en talenten. Mijn kwaliteiten zijn dat ik goed kan luisteren, eerlijk, sfeergevoelig, oprecht en creatief ben. Ik houd van diepgang en kan intens genieten en me verwonderen over al het moois wat er in ons leven voorbij komt. Dit alles met de nodige humor.

Ik geniet ervan om met kinderen en hun ouders te werken. Ik heb jaren in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht en als onderwijsassistent voor kinderen die net wat extra’s nodig hadden.

Als kindercoach heb ik mijn passie gevonden en kan ik mijn kwaliteiten optimaal inzetten. Dit zorgt ervoor dat het coachwerk mij energie geeft en deze energie is voor kinderen voelbaar.

Ik woon in Serooskerke en de natuur neemt bij mij in de coaching een belangrijke plek in. Daarom coach ik veel buiten in combinatie met speelse en creatieve werkvormen. Ik heb een heerlijke grote tuin met ons eigen stukje bos, waar kinderen zich goed kunnen verbinden met de natuur en zich vanuit de natuur weer met zichzelf en de ander kunnen verbinden.

In mijn eigen leven heb ik al de nodige lessen mogen leren en doe dat nog steeds. Ik vind persoonlijke groei belangrijk. Soms is het moeilijk of spannend om dit pad te bewandelen, maar ik zie het ook als een mooie ontdekkingstocht, die je steeds iets dichter bij je werkelijke kern brengt.

Ik vind het heerlijk om met kinderen en ouders een stukje van hun ontdekkingstocht mee te mogen lopen.