Tarieven coaching

Bij de coaching werk ik in trajecten. Na het gratis kennismakingsgesprek volgt een intakegesprek met de ouders/verzorgers. De kosten hiervoor zijn € 85,- Bij de start van een vervolgtraject neem ik deze kosten voor mijn rekening en is dit gesprek dus gratis voor jullie.

Hierna volgt een trajectvoorstel op maat. Dit is afhankelijk van de hulpvraag en de wensen. De kosten zijn dan ook afhankelijk van de frequentie en duur van het coachingstraject. De prijzen variëren tussen de € 950,- en € 2000,- Betalen in termijnen is mogelijk (hiervoor reken ik 5% administratiekosten. Bij de prijs zit alles inbegrepen: intakegesprek, afspraken, sessies, btw, materiaal, tussentijds mail-, WhatsApp- en/of telefonisch contact, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school en eventuele samenwerking met andere professionals.

Tijdens een coachtraject ontstaat er inzicht en bewustwording van jullie situatie, waarna jullie zelf verder mogen groeien!

Het is altijd mogelijk nadat een traject is afgesloten na verloop van tijd een opfrissessie te plannen. De kosten hiervoor zijn € 85,- per uur.

Voorwaarden
Bekijk hier de voorwaarden voor coaching bij Praktijk Wondervlinder.