Coaching bij Wondervlinder

Vogels horen fluiten, vlinders zien vliegen, met je handen in de grond wroeten, lekker thuis alsof je op visite komt, rust om je heen, lekker in de natuur!

Praktijk Wondervlinder ligt op een unieke locatie in Serooskerke. Omgeven door een heerlijke tuin die zich perfect leent voor de coaching.

Trampoline springen, moestuintjes verzorgen, hutten bouwen, vuurtje stoken, verkleden, creatief bezig zijn, vies mogen worden….allerlei zaken die kinderen helpen om weer helemaal tot zichzelf te komen.

Vandaag de dag is het voor veel kinderen noodzakelijk om te kunnen ontprikkelen. Bij praktijk Wondervlinder gaat het om voelen en beleven!

Mijn specialisatie is hooggevoelige kinderen. Maar niet alleen hooggevoelige kinderen lopen tegen overprikkeling aan. Overprikkeling kan zich bijvoorbeeld uiten in boos zijn, terug getrokken gedrag, problemen op school, concentratie en leerproblemen.

Neem vrijblijvend contact met mij op. Dan kijken we samen of er wellicht sprake is van overprikkeling of dat er misschien andere zaken zijn die spelen.